Vlaar krijgt steeds terugslag: "Dat is gewoon vervelend"

8 januari 2017, 15:23

Rens van Eijden en Jop van der Linden zijn na lang blessureleed weer helemaal fit bij AZ, dat het trainingskamp in Spanje afsloot met een oefenwedstrijd tegen FC Augsburg (1-1). Ron Vlaar is echter nog steeds niet okselfris. De aanvoerder van de Alkmaarders blijft klooien op fysiek vlak en daar baalt coach John van den Brom van.

Tegen Augsburg verschenen Vlaar en ook Ridgeciano Haps niet binnen de lijnen voor AZ. "Ron moeten we afwachten, daar kan ik niks zinnigs over zeggen. Hij wil elke keer aansluiten bij de groep, maar krijgt telkens een terugslag. Dat is gewoon vervelend", verzucht Van den Brom in gesprek met RTV Noord-Holland. "Met Ridgeciano hebben we geen risico genomen, hij heeft iets last en het was niet verstandig om hem te laten spelen", aldus de trainer.

Vlaar werkt een individueel programma af op het trainingskamp van AZ. "Ik wil weer terug naar het niveau van het begin van het seizoen. Toen zat ik er lekker in. Daarna ook goede, maar zeker ook mindere wedstrijden gespeeld. Dat moet gewoon constanter weer. De basis is om helemaal fit te zijn, dan weet ik dat ik een goede rol in elftal kan hebben. Dat is wat ik graag wil", sprak Vlaar eerder deze week, ook bij RTV Noord-Holland.

AZ speelt komende vrijdag in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles (uit), dat eerder dit seizoen in Alkmaar een 2-2 gelijkspel uit het vuur wist te slepen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen