Kramer: "Het is niet makkelijk, maar wel een uitdaging"

8 januari 2017, 15:32

Michiel Kramer maakte vorig seizoen veertien doelpunten in de Eredivisie en scoorde ook in de bekerfinale tegen FC Utrecht, maar de spits van Feyenoord komt dit seizoen maar weinig aan spelen toe. In de Rotterdamse pikorde staat hij achter Nicolai Jørgensen, die deze jaargang al twaalf goals en zes assists liet aantekenen. Kramer vindt daarom dat er weinig reden tot zeuren is.

Kramer probeert te knokken voor zijn plaats, maar denkt niet dat hij al in de buurt komt van meer speeltijd. "Ik denk niet dat er heel veel verandert na een week trainingskamp", doelt de spits in gesprek met RTV Rijnmond op de oefenstage in Marbella. Het blijft daarom nog wel even lastig, weet de 28-jarige spits. "Natuurlijk vreet het aan me, maar het gaat niet om mij. Op dit moment zijn de minuten schaars en zo is het gewoon. Tijdens de minuten die ik maak moet ik me gewoon laten zien."

Afgunst ten opzichte van Jørgensen heeft Kramer ondanks zijn rol absoluut niet. "Want Nicolai is gewoon een goede gozer. Het gaat ook goed met Feyenoord, dus eigenlijk heb ik niet zoveel te zeggen. Ik wil dat we kampioen worden en dat betekent dat ik me gewoon moet schikken in de rol die ik heb. Dat is niet makkelijk, maar wel een uitdaging."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen