Jupiler League-sensatie is terug: "Het publiek vermaken"

9 januari 2017, 17:03

Na de winterstop is een bekend gezicht terug in de Jupiler League: Tarik Tissoudali. De vleugelspeler speelde vorig seizoen de pannen van het dak bij Telstar en verdiende door zijn goede spel een transfer naar Le Havre, dat hem vorige week heeft uitgeleend aan SC Cambuur. De 23-jarige aanvaller is gebrand om in Leeuwarden zijn kwaliteiten weer te laten zien.

Omdat hij bij Le Havre niet aan de bak kwam, gaat hij zijn geluk nu op huurbasis beproeven bij Cambuur. "Ik vind Cambuur echt een warme club, met fanatieke supporters die altijd achter de club staan", vertelt hij op de clubsite. "De club toont veel ambitie en wil graag zo snel mogelijk weer terugkeren in de Eredivisie. Hieraan wil ik graag een bijdrage leveren de komende periode."

Vorig seizoen scoorde Tissoudali maar liefst negentien keer voor Telstar in de Jupiler League. "Ik ben een buitenspeler die veel diepte in zijn spel legt. Ik zoek graag mijn tegenstander op en duik ook regelmatig voor het doel op. Daarnaast wil en kan ik het publiek vermaken met mijn acties", aldus de buitenspeler, die weet wat hij wil. "Zelf wil ik graag zoveel mogelijk wedstrijden spelen en laten zien wat ik in huis heb. Daarnaast willen we met Cambuur op een zo hoog mogelijke positie op de ranglijst eindigen, waarbij play-offs halen natuurlijk een vereiste is. Met de steun en het vertrouwen van de supporters gaan we er samen vol tegenaan om er een mooie tweede seizoenshelft van te maken."

Komende vrijdag hervat Cambuur de competitie met een thuiswedstrijd tegen koploper VVV-Venlo.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen