Heerenveen is bijzonder trots: "Eén van de grootste talenten"

10 januari 2017, 12:01   Bijgewerkt: 10 januari 2017, 13:45

Het is een bijzondere dag voor sc Heerenveen. De club kondigde maandagavond laat al de komst van Real Madrid-talent Martin Ødegaard aan en de Noorse middenvelder werd dinsdagochtend gepresenteerd in het Abe Lenstra Stadion, waar het talent de komende anderhalf jaar te zien zal zijn.

De aanvallende middenvelder staat te boek als een groot talent in Europa en gaat nu aan de slag bij Heerenveen. "Dit is een buitenkansje en zulke kansen mag je nooit laten lopen als club", sprak technisch manager Gerry Hamstra bij de presentatie. "Dit is best bijzonder. Het is een grote kans voor ons, aangezien één van de grootste talenten van Europa hier komt spelen."

De Noorse middenvelder maakt een grote stap, door van topclub Real Madrid te verhuizen naar Heerenveen. "Madrid is een grote club, met veel goede spelers. Ik leerde veel van de trainingen, maar het is ook belangrijk om speelminuten in een eerste team te maken", zei hij. "Ik zie mezelf niet als een wonderboy, maar als een 'normal boy'. Het is aan anderen om mij te beoordelen."

Ødegaard ziet Heerenveen als een mooie kans in zijn loopbaan. "Ik heb goede gesprekken gevoerd met de club, daarom heb ik voor de club gekozen. Ze willen me ontwikkelen als speler en dat was voor mij het belangrijkste."

 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen