Büttner staat voor Vitesse-terugkeer: "Voelt vertrouwd"

10 januari 2017, 14:42

Alexander Büttner gaat terugkeren op het oude nest. De linksachter en Vitesse komen deze week waarschijnlijk een verbintenis voor 2,5 jaar overeen, waardoor de verdediger na enkele jaren in het buitenland weer gaat spelen op bekend terrein. Hij kan niet wachten.

De verdediger meldde zich vandaag (dinsdag) al in Arnhem en vliegt morgen terug naar Moskou, om bij zijn oude club Dinamo de puntjes op de i te zetten. "En als ik dan bij Vitesse teken, ben ik ontzettend blij", stelt Büttner tegen Omroep Gelderland. "Het voelt heel erg vertrouwd hier weer terug te zijn."

Büttner is gelukkig met het feit dat hij weer kan voetballen bij Vitesse en dat hij kan vertrekken bij Dinamo. "We moeten nog de laatste puntjes op de i zetten. Ja, ik moet daar fysiek aanwezig zijn om ook nog te tekenen. Zo werkt dat nu éénmaal in een land als Rusland. Het is daar -28 graden. We gaan even snel op en neer."

Wedstrijdfit is hij nog niet, waardoor een debuut voor Vitesse waarschijnlijk nog even op zich laat wachten. "Ik ben niet 100 procent fit, maar ga dat snel worden. Het is normaal denk ik, omdat ik ook een tijdje niet gespeeld heb. Ik hoop en denk snel te kunnen aansluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen