Valckx krijgt nieuwe positie binnen VVV-Venlo

11 januari 2017, 10:57

Stan Valckx heeft een nieuwe rol gekregen bij VVV-Venlo. De oud-profvoetballer was al enkele jaren als adviseur technische zaken verbonden aan de Limburgse club, maar is vanaf nu manager voetbal. Dat maakte algemeen directeur Marco Bogers bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie.

"Het samenstellen van een selectie gebeurt niet van vandaag op morgen. Dit is een voortdurend proces waarbij de nodige expertise en ervaring komt kijken", aldus Bogers op de clubwebsite. "Zowel voor bestuur en directie als voor onze staf is het belangrijk om deze kwaliteiten in huis te hebben en dat hebben wij in de persoon van Stan Valckx. Stan is dagelijks op de club, onderhoudt de contacten met de hoofdtrainer, overige stafleden en het technisch platform en houdt nauwlettend de individuele- en teamontwikkeling in de gaten. Daarnaast beschikt hij over een groot en waardevol netwerk waarvan we gebruik kunnen maken. Voor ons allen is Stan inmiddels veel meer geworden dan een klankbord of adviseur. Ik ben dan ook verheugd te kunnen mededelen dat Stan vanaf 1 januari de officiële functie vervult van manager voetbal en zich hier de komende jaren intensief voor wil blijven inzetten."

Valckx begon zijn loopbaan als profvoetballer bij VVV, waar hij in totaal vijf jaar speelde. Daarna kwam hij uit voor PSV, Sporting Lissabon en opnieuw PSV. De twintigvoudig international van Oranje is na zijn voetbalcarrière actief geweest als spelersmakelaar en technisch directeur bij diverse clubs in binnen- en buitenland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen