ADO-directeur is positief: "Maar we zijn er nog lang niet"

11 januari 2017, 19:18

Op de nieuwjaarsreceptie van ADO Den Haag benadrukt directeur Mattijs Manders dat er nog veel werk aan de winkel is voor de club uit de Residentiestad. Ondanks de gunstige uitspraak in de rechtszaak tegen grootaandeelhouder United Vansen - ADO heeft recht op 2.477.605 euro – moet er keihard gewerkt blijven worden.

"We zitten in een verdraaid lastige situatie, maar in het leven moet je altijd positief zijn", zegt Manders tegen ADO TV over de perikelen in Den Haag. "We zijn er nog lang niet. We hebben de rechtszaak achter de rug en met de uitspraak kunnen en moeten we vooruit, maar we hebben het probleem echter nog zeker niet opgelost. We moeten keihard blijven werken aan diverse scenario's om ADO vlot te trekken", stelt de bestuurder.

Ondertussen sluit Manders niet uit dat er nog transferactiviteiten zullen plaatsvinden in de Hofstad. "Dat weet je nooit, tot 31 januari is de markt open. Iedereen zal begrijpen dat ADO niet de portemonnee heeft om eens lekker te gaan uitbreiden, maar je moet altijd scherp zijn. Er speelt zeker een aantal dingen, maar bij ADO is het, net als bij veel andere clubs, zo dat je eerst financiële ruimte moet creëren om slimme mogelijkheden te kunnen benutten met spelers. Daar kijken we naar. Of dat lukt, weten we eind januari."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen