Zlatan heeft geen persoonlijk doel meer: "Alleen titel telt"

12 januari 2017, 13:11

Zlatan Ibrahimovic maakte in de zomer de overstap van Paris Saint-Germain naar Manchester United en staat inmiddels op achttien doelpunten. De Zweed stelt dat hij Engeland 'binnen drie maanden veroverd heeft' en daarom heeft hij geen persoonlijke doelen meer.

Met slechts één doelpunt minder dan de huidige Premier League-topscorer Diego Costa kan Ibrahimovic een gooi doen naar de titel van topscorer aan het eind van het seizoen. Op de website van Manchester United zegt de aanvaller dat hij daar echter totaal niet mee bezig is. "Ik wil maar één ding en dat is de hoofdprijs, de Premier League. Dat is mijn doel. Als het team het als geheel goed doet, doen alle individuele spelers het ook goed."

"Ik probeer het team te helpen door te doen waar ik goed in ben: scoren, goed spelen en kansen creëren voor mijn teamgenoten", vervolgt Ibrahimovic, die vindt dat het alleen maar beter kan gaan met Manchester United. "De laatste tijd zijn we als team stabieler en winnen we meer. Ik heb vanaf het begin gezegd dat we het rustig aan moeten doen. We moesten de klik vinden als team. Nu is het wachten tot andere clubs een dip krijgen en fouten gaan maken." 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen