Huntelaar zet deur op kier: "Sluit terugkeer bij Ajax niet uit"

13 januari 2017, 07:46   Bijgewerkt: 13 januari 2017, 08:08

Momenteel is hij niet bezig met een transfer, maar in de zomer de overstap maken van Schalke 04 naar Ajax is voor Klaas-Jan Huntelaar een optie. De aanvaller staat momenteel nog op de loonlijst in Gelsenkirchen, maar gaat in de zomer 'eens rustig kijken' naar zijn sportieve toekomst.

De aanvaller kampt momenteel met blessureleed en zag Schalke in de persoon van Guido Burgstaller deze week een nieuwe spits aantrekken. "Ik vind het sowieso logisch dat er iemand is gekocht", zegt Huntelaar tegen De Telegraaf over zijn rol bij Schalke. "Natuurlijk moet de club inspelen op drie geblesseerde aanvallers: Franco di Santo, Breel Embolo en ik. Ik ga iedereen laten zien dat ik de fitste en de beste ben. Als ik de kans krijg."

Dan Ajax. De 33-jarige aanvaller wordt vaak in verband gebracht met een rentree in Amsterdam. "Dat komt elk jaar terug, maar is veel speculatie van de media. Daar kan ik, nu ik geblesseerd ben, helemaal niks mee. Het is wel duidelijk dat ik bij Ajax een heel goede tijd heb gehad, ik altijd heel positief over die club ben geweest en ik een terugkeer niet uitsluit. Aan het einde van het seizoen ga ik rustig kijken. Het moet voor Ajax en voor mij passen. Ik concentreer me nu op Schalke en op fit worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen