Anastasiou: "Zijn klaar voor deze interessante wedstrijd"

13 januari 2017, 15:22

Roda JC staat halverwege de Eredivisie op de zeventiende plaats en wil zondag direct de eerste kans na de winterstop aangrijpen om te stijgen op de ranglijst. Er moet dan wel worden afgerekend met koploper Feyenoord en dat is een lastige klus, beseft trainer Yannis Anastasiou.

"We kunnen zondag onze borst natmaken", zegt de Griek op de website van de club. "In de eerste competitiehelft won Feyenoord dertien van de zeventien wedstrijden en verloor het maar één keer. Dat geeft het constante niveau van de ploeg aan. Het duel van zondag is meteen na de winterstop een mooi begin, maar ook een echte krachtmeting waarin we kunnen laten zien hoe sterk we zijn. Tenslotte hebben we het in de eerste seizoenshelft tegen topclubs als Ajax en PSV ook goed gedaan. Daarom verwacht ik dat we klaar zijn voor deze interessante wedstrijd."

Roda versterkte zich deze winter met één speler, tot vreugde van Anastasiou. "Met Thanasis Papazoglou en Dani Schahin (was geblesseerd) hebben we voorin meer mogelijkheden. Daarom ben ik heel positief over onze kansen in de tweede seizoenshelft. We moeten onze tegenstanders het gevoel geven dat we zeker zijn van onze zaak én winnaars zijn. Wanneer we alles geven en van onze eigen kracht uitgaan, ben ik ervan overtuigd dat we meer wedstrijden zullen winnen en snel op de ranglijst stijgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen