Feyenoord is gretig: "Stralen uit dat we willen winnen"

13 januari 2017, 15:08

Feyenoord staat te popelen om het competitieseizoen te hervatten en is volgens trainer Giovanni van Bronckhorst klaar voor het uitduel met Roda JC van zondagmiddag. De selectie van de koploper staat er goed op, benadrukt de coach.

"We hebben zowel op trainingskamp in Marbella als deze week in Rotterdam goed kunnen toewerken naar de hervatting van de competitie", spreekt hij op de clubsite. "We hebben met name de druk gelegd op de dingen die we goed hebben gedaan en hebben goed toegewerkt naar Roda. We zijn klaar voor de start."

"De selectie staat er goed voor, bijna iedereen is fit. De sfeer is goed en er is veel positiviteit, bij de spelers en de staf. Dat geeft aan dat het goed zit en dat er plezier is. We stralen uit dat we willen winnen", zegt Van Bronckhorst, die weet dat Roda JC een stugge tegenstander is. "Het is een heel degelijk team. Ze spelen veel gelijk en hebben de defensieve organisatie goed staan. Ze geven weinig kansen weg, dus het is voor ons zaak om daar goed mee om te gaan. De kansen die we creëren, moeten we benutten. Het baltempo moet hoog zijn en de veldbezetting ook, zodat we tot kansen kunnen komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen