Ajax mist Onana mogelijk tegen PEC, 'dat te laag staat'

13 januari 2017, 16:37   Bijgewerkt: 13 januari 2017, 18:08

Het is nog niet zeker of André Onana zondagmiddag onder de lat staat wanneer Ajax op bezoek gaat bij PEC Zwolle. De doelman van de Amsterdammers ontbrak vrijdag op de training en volgens Peter Bosz is het nog onzeker of hij zaterdag weer hersteld is.

Tijdens de persconferentie liet Bosz weten dat hij nog geen beslissing heeft genomen wat betreft Onana. "Ik weet niet hoe hij er morgen voor staat. Als hij kan trainen, dan kan hij spelen. Kasper Dolberg was dinsdag ook ziek, maar een dag later was hij weer op de club. Het kan snel gaan", aldus de trainer, die nog niet wilde zeggen of Tim Krul mogelijk de plek van Onana inneemt tegen PEC. "Maar we hebben het natuurlijk wel over een keeper die in het Nederlands elftal heeft gespeeld. Hij heeft genoeg kwaliteiten."

Justin Kluivert zit in ieder geval wel bij de selectie. "Of hij definitief bij de groep blijft? Op dit moment in ieder geval wel. Het heeft met de personele bezetting te maken. Buiten Amin Younes en Anwar El Ghazi hebben we momenteel geen fitte vleugelspelers tot onze beschikking", is Bosz duidelijk. Ondanks dat PEC zich in de onderste regionen bevindt stelt de trainer dat het geen makkelijke wedstrijd gaat worden. "Ik vind dat PEC te laag staat. De afgelopen periode heb ik verschillende wedstrijden teruggekeken en dan kom je tot de conclusie dat ze ook wel pech hebben gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen