Keuze Mäenpää: Japan of grote kans op Premier League

13 januari 2017, 16:28

Niki Mäenpää staat momenteel onder contract bij de nummer één van de Championship en heeft dus de Premier League in het zicht, maar het is nog maar de vraag of de Finse doelman het seizoen zal afmaken bij Brighton & Hove Albion. Hij kan kiezen voor een overstap naar Japan.

Mäenpää, oud-doelman van onder meer Telstar, FC Den Bosch, Willem II, VVV-Venlo en AZ, staat nadrukkelijk in de belangstelling van Sagan Tosu. De 31-jarige Fin neemt het concrete aanbod van de nummer acht van de Japanse J1 league in beraad, zo bevestigen Richinel Bryson en Juul Heldens van Ceasar Sports Account tegenover FCUpdate.nl.

Omdat Brighton & Hove Albion momenteel acht punten los staat van de nummer drie van de Championship en de bovenste nummers twee naar de Premier League promoveren, staat Mäenpää voor een lastig dilemma. Wellicht maakt het feit dat hij slechts één competitiewedstrijd afwerkte in anderhalf seizoen zijn keuze makkelijker. De Fin, die eerder meer dan honderd competitiewedstrijden keepte voor VVV, stond wel bij zeven bekerduels onder de lat bij zijn Engelse werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen