Moyes is woedend over uitspraken 'respectloze' Lens

13 januari 2017, 18:57

Jeremain Lens heeft zich niet bepaald populair gemaakt bij Sunderland-trainer David Moyes. Enkele uitspraken van de aan Fenerbahçe verhuurde aanvaller vielen niet in goede aarde bij de manager. Tijdens de persconferentie van vrijdag liet Moyes weten dat de club hem misschien niet terug hoeft te zien.

Lens is bij Fenerbahçe onder Dick Advocaat helemaal opgeleefd en heeft het prima naar zijn zin in Turkije. Op een terugkeer naar Engeland zit hij dan ook niet te wachten. "Ik wil nog lang bij Fenerbahçe spelen, maar dat is niet aan mij. Ik praat liever niet over mijn contract bij Sunderland, maar een aantal zaken zijn makkelijker als die club degradeert", wordt de aanvaller geciteerd door de Engelse media. 

Moyes was niet te spreken over die uitspraak en noemt Lens 'schandalig respectloos'. "Als hij dat echt heeft gezegd, is dat een schande. Veel van zijn voormalige teamgenoten strijden elke week met een smalle selectie om ons in de Premier League te houden. Ik weet niet of iemand hem nog terug wil zien bij de club. Als deze uitspraken waar zijn, dan wordt dat heel lastig", aldus de manager van Sunderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen