Jans heeft vertrouwen: "Ajax had ook lastige momenten"

13 januari 2017, 21:17

Hoewel PEC Zwolle een teleurstellend eerste half jaar achter de rug heeft in de Eredivisie blijft Ron Jans vertrouwen houden. De trainer noemt een stunt tegen nummer twee Ajax niet onmogelijk en stelt dat de Amsterdammers voor de winterstop ook genoeg lastige momenten kenden.

Jans is na het trainingskamp van PEC zeer tevreden over de vooruitgang bij het team en sluit een stunt tegen Ajax dan ook niet uit. "Waarom niet? Mijn ploeg staat er na twee weken hard werken echt goed op. Voetballen kunnen we, dus het gevoel is goed. En Ajax heeft voor de winterstop ook zijn lastige momenten gehad. Neem de wedstrijd tegen FC Twente. Wij moeten van onze eigen kracht uit gaan", zegt hij tegen De Stentor.

Voor de sinds oktober geblesseerde Youness Mokhtar komt het duel met Ajax nog te vroeg. Hij richt zich op de wedstrijd een week later tegen ADO Den Haag. Door schorsingen van Bram van Polen, Bart Schenkeveld en Danny Holla moet Jans vooral achterin puzzelen. De trainer laat weten dat Dirk Marcellis naar de rechterkant verplaatst en Philippe Sandler zijn plek in het centrum in zal nemen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen