VVV maakt statement: "Niet in de problemen gekomen"

14 januari 2017, 10:25

Na de eerste seizoenshelft stond VVV-Venlo trots bovenaan in de Jupiler League en in de eerste wedstrijd na de onderbreking hebben de Limburgers direct hun titelaspiraties met dikke viltstift onderstreept. Op bezoek bij SC Cambuur won de koploper, redelijk gemakkelijk, met 0-2. Trainer Maurice Steijn is in zijn nopjes.

In een winderig Leeuwarden won VVV dankzij twee doelpunten in de eerste helft. "Cambuur had meer balbezit, maar op basis van de kansen vond ik het geen moeizame zege. Ik denk dat we helemaal niet in de problemen zijn gekomen", sprak Steijn na de wedstrijd tegen FOX Sports. "In de tweede helft moeten we in de uitbraak ook de 0-3 maken en wellicht de 0-4, daar tegenover stonden twee schoten van Cambuur op de lat. We hadden het heel moeilijk verwacht, maar we hebben het prima gedaan."

"Dit was een lastige wedstrijd, maar de jongens hebben het uitstekend gedaan. Cambuur is weinig aan het voetballen gekomen. Dit is één van de moeilijkste uitwedstrijden van het jaar en we hebben in mijn ogen volkomen terecht gewonnen", besluit Steijn, die aangaf dat de club in onderhandeling is met linksback Abel Tamata. Zaterdagmiddag zal duidelijk worden of de oud-speler van PSV de aanbieding van VVV heeft geaccepteerd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen