Ødegaard geniet van reactie publiek: "Mooi gebaar"

14 januari 2017, 22:23

Martin Ødegaard heeft genoten van zijn ontvangst door het publiek van sc Heerenveen. Het Noorse talent, dat voor anderhalf jaar wordt gehuurd van Real Madrid, maakte zaterdag in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (2-0 winst) vlak voor tijd zijn debuut voor de Friese club.

"Het was heel speciaal. Ik had het niet verwacht, maar het was een mooi en leuk gebaar", zegt Ødegaard tegen de NOS over de reactie van de Heerenveen-supporters. Er wordt veel van hem verwacht, maar daarmee houdt hij zich niet bezig. "In de voetballerij zijn de verwachtingen altijd hoog, maar ik probeer me daar niet mee bezig te houden. Ik wil gewoon doen wat ik leuk vind: voetballen. Tot nu toe gaat het goed, ik heb het hier naar mijn zin."

Ødegaard vindt het geen probleem dat hij op de bank moest beginnen. "Ik had wat dat betreft geen verwachtingen. Als je ergens pas een paar dagen bent, is het normaal dat je niet meteen speelt. Ik ben blij dat ik mijn debuut heb gemaakt", vervolgt de 18-jarige middenvelder. "Ik voel me hier al thuis. Het is een mooie club met leuke mensen. Er spelen meer Scandinaviërs, wat het voor mij gemakkelijker maakt. Zij kunnen me helpen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen