Younes wil meer rendement: "Tien doelpunten maken"

15 januari 2017, 12:21

Amin Younes kwam in de eerste seizoenshelft niet tot scoren voor Ajax. In het oefenduel met RB Leipzig tijdens het trainingskamp in Portugal scoorde de Duitser een hattrick. Hij hoopt dat het een voorbode is voor meer doelpunten en stelt voorzichtig een doel voor zichzelf.

In gesprek met de NOS erkent Younes dat hij enigszins onrustig werd door het gebrek aan doelpunten. "Het is belangrijk dat ik net als tegen Leipzig met volle overtuiging de kansen benut en doelpunten maak. Als we zo voetballen als tegen Leipzig, denk ik dat we kampioen worden", zegt de aanvaller, die zichzelf als doel stelt om na de winterstop tien goals te maken.

Volgens Peter Bosz moet het scoren vanzelf weer gaan lukken bij Younes. Tijdens het trainingskamp sprak de trainer met zijn aanvaller. "Uiteraard kwam zijn rendement aan bod. Ik had het gevoel dat hij te geforceerd op zoek was naar doelpunten en assists. Terwijl het gewoon een goede speler is die zijn ding moet doen. Dan komt het vanzelf wel", spreekt hij zijn vertrouwen uit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen