Anastasiou: "Grote clubs zijn dan altijd in het voordeel"

15 januari 2017, 15:31

Yannis Anastasiou was niet te spreken over de arbitrage die het doelpunt van Dirk Kuyt goedkeurde terwijl de aanvaller van Feyenoord in buitenspelpositie leek te staan. Volgens de trainer van Roda JC zijn grote clubs vaak in het voordeel bij dergelijke besluiten.

Bij Roda stond KV Kortrijk-huurling Thanasis Papazoglou in de basis. "Het is altijd moeilijk de eerste wedstrijd bij een nieuwe ploeg en dan hadden we ook nog een lastige tegenstander, maar hij wilde graag beginnen. Hij hield de bal goed vast voorin en was sterk in de lucht. Dat was zijn meerwaarde vandaag", vertelt Anastasiou aan FOX Sports. "Als team vond ik ons niet slecht spelen. Dat is vaker zo en dan scoren we steeds niet."

"In de tweede helft hebben we ook onze momenten gehad", vervolgt de trainer, die niet heel erg te spreken was over de beslissing van de arbitrage bij de goal van Kuyt. "Hij stond naar mijn idee gewoon buitenspel. Heel minimaal en dat is altijd in het voordeel van een grote club. Het is jammer maar dat gebeurt. Ik kan het team geen verwijten maken want ze hebben hard gewerkt. Op dit moment zijn we gewoon bezig met deze selectie, maar de transfermarkt is nog open en er kan altijd nog iets gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen