Bosz over El Ghazi: "Trek me niets aan van geruchten"

15 januari 2017, 15:49

Anwar El Ghazi wordt de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar het Franse OSC Lille. Peter Bosz koos er desondanks voor om de vleugelaanvaller in de basis van Ajax te laten starten tegen PEC Zwolle. De trainer wil niet te veel aandacht besteden aan geruchten.

"Ik probeer me niet te veel aan te trekken van de geruchten. Hoewel dit gerucht wel heel hevig is, ook omdat zijn zus erop heeft gereageerd", doelt Bosz in gesprek met FOX Sports op het feit dat de zus en zaakwaarnemer van El Ghazi de interesse van Lille bevestigde. "Anwar is speler van onze selectie en hij heeft het uitstekend gedaan in de oefenwedstrijd tegen Leipzig. Daarom speelt hij."

Bosz begrijpt het wanneer El Ghazi in zijn hoofd veel bezig zou zijn met een mogelijke transfer, maar stelt ook dat het onderdeel is van de voetbalwereld. "Het is menselijk als je hier mee bezig bent, maar in deze periode gebeurt dat bij heel veel clubs. Ik probeer me er niet te veel van aan te trekken", aldus de trainer, die zegt dat hij het jammer zou vinden wanneer de aanvaller vertrekt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen