Ibrahimovic na remise: "We deden het niet goed"

16 januari 2017, 10:12

Het doel van Manchester United tegen Liverpool was om het gat met de bovenste ploegen in de Premier League te verkleinen. De thuisploeg kwam echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel, zag Zlatan Ibrahimovic. De Zweede aanvalsleider was ontevreden over het niveau van zijn team.

Liverpool kwam via James Milner op voorsprong, een late treffer van Ibrahimovic zorgde voor een 1-1 eindstand. "We hebben een punt gepakt, maar haalden niets ons topniveau", zegt hij tegen Sky Sports. "Het was een zwaar gevecht. Door de 0-1 moesten we in de achtervolging en in de slotfase lukte het om te scoren."

De Zweed vond zijn team slordig. "Simpele dingen gingen mis. We hadden geen rust aan de bal als we onder druk werden gezet en ik vond dat we het niet goed deden. Het doel was natuurlijk om te winnen, maar het positieve is dat we nu al heel lang niet meer verloren hebben."

Door zijn veertiende competitietreffer is de aanvaller van United nu gedeeld topscorer van de Premier League, samen met Diego Costa en Alexis Sánchez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen