Ramos uitgejoeld op oude nest: "Moet het accepteren"

16 januari 2017, 15:37

Sergio Ramos doorliep de jeugdopleiding van Sevilla en verdiende bij de club uit Andalusië in 2005 een transfer naar Real Madrid. In de jaren dat de 30-jarige verdediger met zijn huidige tegen zijn oude club speelt, wordt hij steeds harder uitgefloten. Dat vindt hij moeilijk te accepteren, maar hij probeert er zo goed mogelijk mee om te gaan.

Ramos kende zondag een zeer teleurstellende avond. Bij een 0-1 stand voor Real Madrid maakte hij vijf minuten voor tijd een eigen doelpunt in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, het stadion waar hij vroeger dus zijn brood verdiende. Een paar minuten later werd het 2-1 voor Sevilla, wat logischerwijs pijn deed bij Ramos. Drie dagen voor de nederlaag benutte hij nog een penalty in het bekerduel in Sevilla (3-3). Toen vierde hij zijn doelpunt voor de fans van Sevilla, die hem dat kwalijk namen en dat ook flink lieten blijken.

"Vanaf het moment dat ik het veld op kwam, probeerde ik alle wanklanken te negeren", zegt Ramos na de 2-1 in Sevilla. "Ik kan de realiteit niet veranderen en moet het accepteren. Natuurlijk zou ik graag op een andere manier ontvangen worden, maar ik ga mezelf niet veranderen. Ik ben zeer content met mijn eigen houding. Ook met mijn spel in de wedstrijd tegen Sevilla. Zo'n eigen doelpunt kan gebeuren, maar verder speelde ik ook van mijn beste wedstrijden ooit in het Pizjuán."

Sevilla-coach Jorge Sampaoli sprak zich ook uit over de situatie. "Ik vind dat het onbegrip tussen Sergio en de supporters moet eindigen. Hopelijk wordt de relatie ooit weer in ere hersteld, omdat hij op een dag kan terugkeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen