Pogba trekt zich weinig meer aan van zijn prijskaartje

16 januari 2017, 16:02

Paul Pogba stelt dat het prijskaartje om zijn nek – de Fransman werd afgelopen zomer voor maar liefst 110 miljoen euro overgenomen van Juventus – geen rol voor hem speelt bij Manchester United. De 23-jarige middenvelder trekt zich niets (meer) aan van het feit dat hij de duurste speler ter wereld is.

Dat zegt Pogba in gesprek met SFR Sport. "Mijn transfersom? Daar denk ik niet eens meer aan. Ik ben hier gekomen om gewoon weer lekker te voetballen. Het is niet waar dat ik niet meer gelukkig ben omdat ik de duurste speler ooit ben. Dat ben ik al vergeten. Het maakt me niets uit. Ik ben alleen maar geïnteresseerd in het veld en de bal", zegt Pogba.

Bij Man United is Pogba maatjes met Zlatan Ibrahimovic. "Hij is een echte leider, iemand die veel advies geeft. Hij staat altijd achter ons. Hij is een beetje de grote broer van het team. Hij is het oudste lid van de selectie en heeft veel ervaring. Hij heeft charisme en persoonlijkheid. Het is geweldig hoe hij presteert en hoe fit hij is, ondanks zijn leeftijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen