Lammers: "De Jong mag nog wel even blijven staan"

16 januari 2017, 19:02

Sam Lammers is vanzelfsprekend zeer tevreden met zijn contractverlenging bij PSV. De talentvolle spits zette zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2021. De aanvaller van Jong PSV maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal.

"Ik wil hier een vaste basisspeler worden", aldus Lammers tijdens het zetten van de handtekening. "Ik heb aan het echte werk mogen ruiken. Ik hoop nog veel te mogen spelen en aan te sluiten bij het eerste. PSV is een prachtige club, waar ik al een tijdje rondloop. Ik heb nu heel wat jaren om te laten zien dat ik kan scoren. Luuk de Jong mag van mij nog wel even blijven staan. Ik ga eerst bij Jong PSV veel spelen en mijn doelpunten maken."

Ook Dante Rigo ondertekende een nieuw contract. Hij is daardoor tot medio 2019 aan PSV verbonden. "Mijn dag kan niet meer stuk. PSV is een warme, mooie familieclub. Iedereen voelt zich hier thuis. Ik heb er veel vertrouwen in dat ik hier kan doorbreken en voetballer kan worden. De club gelooft ook in mij. Mijn volgende doel is om zo snel mogelijk in de selectie te komen. Daarna kijken we verder naar de toekomst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen