Van Gaal sluit terugkeer in trainersvak zo goed als uit

16 januari 2017, 23:17   Bijgewerkt: 17 januari 2017, 07:37

Louis van Gaal verwacht niet meer aan de slag te gaan als trainer. Dat liet hij maandag weten tijdens de Big Improvement Day. Daar kreeg hij een oeuvre-award voor zijn verdiensten voor Nederland als trainer in het topvoetbal.

Het evenement is georganiseerd vanuit de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven. Tegenover onder meer het Algemeen Dagblad liet Van Gaal weten niet meer te verwachten als coach aan de slag te gaan. Een definitieve punt achter zijn trainersloopbaan heeft de voormalig coach van onder meer Ajax, Bayern München en Manchester United nog niet gezet.

Van Gaal kreeg de afgelopen tijd in zijn privéleven met grote tegenslagen te maken. Zowel zijn schoonzoon als zus is recentelijk overleden. Een verleidelijk aanbod kan hem eventueel aan het twijfelen brengen. Vanuit China ontving de Nederlandse coach al enkele aanbiedingen, maar geld is naar eigen zeggen geen drijfveer.

Na zijn vertrek bij Manchester United twijfelde Van Gaal al over eventueel doorgaan. "Ik riep toen dat ik zou stoppen, dat heb ik later slim veranderd in een 'sabbatical' maar nu geloof ik niet dat ik nog zal terugkeren in het trainersvak", geeft hij aan tegenover De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen