Ibrahimovic over Pogba: "Moet van druk gaan genieten"

17 januari 2017, 09:18

Hij leek aan de beterende hand, maar na het gelijkspel tegen Liverpool van afgelopen zondag kreeg Paul Pogba weer vrachtladingen met kritiek over zich heen in Engeland. De middenvelder van Manchester United speelde een ongelukkige wedstrijd en veroorzaakte bovendien een strafschop. Zlatan Ibrahimovic vindt dat Pogba zich moet vermannen.

De Zweed denkt dat de kritiek en de druk op de Fransman groot is. "Maar druk is iets waar je van moet genieten", zegt de aanvalsleider tegen Sky Sports. "Ik ken Pauls karakter niet helemaal, dus ik weet niet hoe hij ermee omgaat. Ik verwacht dat hij ook van druk houdt, anders zou hij niet bij de topspelers horen. Maar als je bij de absolute top wil horen, staat er 24 uur per dag druk op. Hoe beter je speelt, hoe hoger de verwachtingen."

Ibrahimovic denkt dat zijn ploeggenoot ook last kan hebben van social media. "Toen ik begon met voetbal was er geen social media. Maar het hoort er tegenwoordig bij. We moeten daar gebruik van maken en doen wat wij het beste vinden", aldus Ibrahimovic, die Pogba matig zag spelen tegen Liverpool. "Voor hem was het lastig. Het was een vieze wedstrijd, waarin Liverpool het ons moeilijk maakte. Dat maakte het voor Paul ook lastig."

De Franse middenvelder zei maandag overigens dat hij geen last heeft van zijn prijskaartje en dat hij veel respect heeft voor Ibrahimovic. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen