Vertonghen keert pas half maart terug bij Tottenham

17 januari 2017, 16:37

Tottenham Hotspur moet het de komende twee maanden stellen zonder Jan Vertonghen, dat meldt the Guardian. De oud-Ajacied raakte tijdens het duel met West Bromwich Albion (4-0 zege) van afgelopen weekend geblesseerd, waarna er direct gevreesd werd voor een ernstige kwetsuur.

Nu er scans zijn gemaakt van zijn enkel blijkt, dat hij inderdaad twee maanden zal moeten toekijken. Daarmee komt Vertonghen in hetzelfde schuitje terecht als een jaar geleden. Ook toen raakte hij in januari geblesseerd. Destijds moet hij nog iets langer rust nemen. Een knieblessure hield hem toen bijna drie maanden aan de kant.

Ondanks dat er een met Vertonghen een cruciale speler wegvalt bij Tottenham, heeft trainer Mauricio Pochettino al laten weten dat zijn ploeg niet per se een nieuwe verdediger nodig heeft. Het lijkt er dus op dat Ben Davies – die zaterdag de Belg verving – voorlopig een kans krijgt om zich te onderscheiden.

Vertonghen was bezig aan een sterk seizoen bij Tottenham Hotspur. Hij speelde tot nu toe alle competitiewedstrijden, behalve die tegen Watford, toen was hij geschorst. Vorige maand verlengde hij nog zijn contract tot en met de zomer van 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen