Inter bereikt kwartfinale Coppa na omhaal en verlenging

17 januari 2017, 23:40

Internazionale blijft maar winnen onder Stefano Pioli. In de Coppa Italia tegen Bologna boekten de Milanezen alweer hun zevende zege op een rij, al was er dit keer wel een verlenging voor nodig. Door de 3-2 overwinning staan de Nerazzurri in de kwartfinale. 

Na een halfuur spelen kwam Internazionale terecht op voorsprong, dankzij een schitterende goal van Jeison Murillo. De Colombiaan stond bij een hoekschop vanaf de rechterkant ongeveer op de penaltystip, toen hij besloot een omhaal te maken, waarmee hij doelman Angelo da Costa compleet kansloos liet. Via Rodrigo Palacio counterde Inter vervolgens snel naar 2-0 en de buit leek al vroeg binnen. Maar met een van richting veranderde inzet bracht Blerim Dzemaili nog voor rust de spanning terug.

Inter verzuimde vervolgens om na rust door te drukken, waardoor Bologna ruim een kwartier voor tijd weer op gelijke hoogte kwam. Godfred Donsah sprong hoog en kopte de snoeihard de 2-2 binnen. Mauro Icardi had direct daarna de thuisploeg weer op voorsprong moeten zetten, maar hij maaide van dichtbij over de bal heen. Verlenging moest vervolgens de doorslag geven en het was Antonio Candreva die daarin de winnende treffer op gelukkige wijze voor zijn rekening nam. Zijn schot hobbelde via een verdediger over de doellijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen