Kapitein op schip FC Utrecht nog tot 2020 aan boord

18 januari 2017, 15:45

Contractnieuws bij FC Utrecht. De Domstedelingen hebben via de officiële kanalen wereldkundig gemaakt dat Willem Janssen zijn contract verlengd heeft. De aanvoerder van de huidige nummer zes van de Eredivisie lag nog tot medio 2018 vast in Stadion Galgenwaard, maar heeft zijn krabbel gezet onder een verbintenis die tot medio 2020 loopt. Er is ook nog een optie voor een extra seizoen in de overeenkomst opgenomen.

"Willem Janssen is al jaren een stabiele factor voor FC Utrecht, eerst op het middenveld, maar nu ook in zijn nieuwe rol als verdediger", zegt coach en technisch manager Erik ten Hag op de clubwebsite over zijn aanvoerder. "Willem voelt zich sterk verbonden met FC Utrecht en  wij willen graag dat hij van vaste waarde voor de club blijft. Hij  is een intelligente speler met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een goede captain met een hoge mate van plichtsbesef binnen en buiten het veld", stelt Ten Hag.

Janssen werd in 2013 op huurbasis verwelkomd in Utrecht, maar stapte en jaar later definitief over naar de Domstad. In het verleden speelde de Limburger ook voor VVV-Venlo, Roda JC en FC Twente. Hij staat tot dusver op 76 competitiewedstrijden voor Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen