Ajax week zonder Nouri, Stans mag vertrekken bij NAC

18 januari 2017, 16:32

Ajax moet het in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht stellen zonder Abdelhak Nouri. De middenvelder heeft tijdens de oefenwedstrijd van Jong Ajax tegen de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid zijn middenhandsbeentjes gebroken.

Ajax meldt via de officiële website dat Nouri de blessure opliep bij een val op zijn hand. De club schrijft verder dat hij de komende week buitenspel staat. Dat betekent dat de jonge middenvelder de wedstrijd tegen FC Utrecht in de Galgenwaard aan zich voorbij moet laten gaan. Ook het duel van Jong Ajax de dag erna, tegen Almere City FC, komt nog te vroeg.

Stans

Jeff Stans mag uitkijken naar een nieuwe club. De middenvelder tekende afgelopen zomer voor drie seizoenen bij NAC Breda, maar komt weinig aan spelen toe. "Wij hebben een goed gesprek gehad met Jeff. Tot nu toe is het geen gelukkig huwelijk gebleken. Dat kan. In korte tijd is er veel gebeurd met hem bij NAC. De speler moet nu zelf kijken wat hij wil. Hij weet hoe wij erin staan", aldus trainer Stijn Vreven tegenover BN/De Stem. Mocht de middenvelder geen nieuwe club vinden in januari dan laat de coach weten dat hij 'gewoon' een eerlijke kans krijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen