Enrique: "Persconferenties Van Gaal waren legendarisch"

18 januari 2017, 18:31

Luis Enrique heeft zeer lovende woorden over voor Louis van Gaal, die onlangs liet weten waarschijnlijk niet meer terug te keren als trainer. De huidige coach van FC Barcelona stond bij die club onder contract in de periode dat Van Gaal er trainer was.

"Ik heb het geluk gehad dat ik twee keer met hem heb mogen werken en heb erg veel respect voor hem", aldus Enrique tegenover ESPN. De Spanjaard speelde in de periodes 1997-2000 en 2002-2003 onder Van Gaal bij Barcelona. "Hij is één van de beste trainers die we ooit hebben gehad en ik heb heel veel van hem geleerd. Hij heeft een sterke persoonlijkheid en is tegelijkertijd een zeer goede coach."

"Hij is heel methodisch ingesteld, werkt hard en had regels waar hij zich altijd aan vasthield wat de spelers daar ook van vonden", vervolgt Enrique, die zich ook vooral de personcerenties van Van Gaal goed kan herinneren. "Zijn persconferenties waren legendarisch. Hij is een belangrijk persoon geweest in mijn carrière, niet alleen op voetbalgebied, maar ook persoonlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen