Middlesbrough haalt Bamford, FC Twente wacht op Al Ahli

18 januari 2017, 21:40

Patrick Bamford maakt de overstap van Chelsea naar Middlesbrough. Hij kwam in seizoen 2014/2015 al op huurbasis uit voor de club. De 23-jarige spits tekent een contract voor 4,5 jaar bij de huidige nummer zestien van de Premier League.

Bamford speelde dit seizoen op huurbasis voor Burnley, maar Chelsea haalde hem in de winterstop vervroegd terug. Hoeveel Chelsea ontvangt van Middlesbrough is niet bekend. De spits was nog in het bezit van een contract tot medio 2018. In Engeland speelde Bamford eerder al op huurbasis voor Norwich City, Crystal Palace, Derby County en zijn huidige werkgever Middlesbrough.

FC Twente

FC Twente haalde in de winterse transferperiode Oussama Assaidi naar Enschede, maar kan vanwege enkele administratieve problemen nog niet beschikken over de aanvaller. Al Ahli heeft hem namelijk nog altijd niet vrijgegeven, waardoor speelminuten maken voor Twente onmogelijk is. TC/Tubantia meldt dat het zeer onwaarschijnlijk is dat Assaidi in de aankomende wedstrijd tegen Heracles Almelo zijn debuut zal maken. Hij moet dan namelijk voor donderdagavond 23.59 uur worden vrijgegeven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen