Liverpool nipt langs Plymouth, ook Southampton door

18 januari 2017, 22:43

Liverpool heeft de vierde ronde van het FA Cup-toernooi bereikt. Op bezoek bij Plymouth Argyle werd er met 0-1 gewonnen na een eerder 0-0 gelijkspel op Anfield. Ook Southampton en Newcastle United bereikten woensdagavond de volgende ronde.

Liverpool kwam in de negentiende minuut op voorsprong na een doelpunt van Lucas Leiva, die zijn eerste doelpunt maakte sinds 2010. Net als in de heenwedstrijd had de ploeg van Jürgen Klopp vrij veel moeite met scoren tegen de club uit de League Two. Omdat ook Plymouth niet tot scoren kwam bleek het doelpunt van Leiva uiteindelijk genoeg voor de overwinning.

Southampton

Southampton heeft woensdagavond eveneens de volgende ronde in de FA Cup bereikt. In eigen huis werd er met 1-0 gewonnen van Norwich City nadat de uitwedstrijd in 2-2 was geëindigd. Een doelpunt van Shane Long in de laatste minuut van de officiële speeltijd bracht de thuisploeg de overwinning. Jordy Clasie was de enige Nederlander in de basis bij Southampton.

Newcastle United

Newcastle United rekende op weg naar de vierde ronde af met Birmingham City. Dankzij doelpunten van Matt Ritchie en Yoan Gouffran in de eerste helft stond de Championship-ploeg bij rust op een comfortabele 2-0 voorsprong. David Cotterill bracht de spanning nog terug door een kwartier voor tijd de 2-1 te maken, maar in de slotfase werd het nog 3-1 dankzij opnieuw een treffer van Ritchie. De heenwedstrijd eindigde eerder in een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen