Real Madrid lijdt bekernederlaag tegen Celta de Vigo

18 januari 2017, 23:17   Bijgewerkt: 18 januari 2017, 23:38

Celta de Vigo heeft op bezoek bij Real Madrid een 1-2 overwinning geboekt in de kwartfinale van de Copa del Rey. De ploeg van Zinedine Zidane kan dus aan de bak in de return. Alle drie de doelpunten in het Santiago Bernabéu werden binnen een tijdsbestek van zes minuten gemaakt.

Real Madrid was in de eerste helft de bovenliggende partij, maar gescoord werd er niet. Cristiano Ronaldo, die voor het eerst in twee jaar een bekerduel speelde, dacht wel te scoren maar zijn doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Pas na 64 minuten viel de openingstreffer. Verkeerd uitverdedigen van Marcelo zorgde ervoor dat de bal bij Iago Aspas kwam. De Spanjaard schoot vervolgens raak.

Marcelo maakte nog geen vijf minuten later zijn fout weer goed want een van richting veranderd schot van de verdediger betekende de 1-1. Lang kon Real niet van de gelijkmaker genieten want aan de overkant scoorde Celta vrijwel onmiddelijk weer. Jonny Castro kwam alleen voor doelman Kiko Casilla te staan en rondde keurig af: 1-2. Real kreeg via Karim Benzema nog een kans op de gelijkmaker, maar de aanvaller zag zijn poging over het doel verdwijnen.

Voor Real betekende het de tweede nederlaag in drie dagen. Afgelopen speelronde in de Primera División ging de ploeg van Zidane al onderuit tegen Sevilla. De return in Vigo staat voor 25 januari op het programma.

[photo,104004,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen