Zidane: "Intensiteit lag vanaf de aftrap te laag"

19 januari 2017, 08:23

Maar liefst veertig wedstrijden in successie bleef Real Madrid ongeslagen, een Spaans record, maar woensdag leed de club haar tweede nederlaag op rij. De manschappen van coach Zinedine Zidane verloren de eerste ontmoeting met Celta de Vigo in de kwartfinale van de Copa del Rey met 1-2. Zondag was Real in La Liga al onderuit gegaan bij Sevilla FC.

"We hebben een vreemde wedstrijd gespeeld en dit was op een slecht moment, daarachter kunnen we ons niet verschuilen. Twee wedstrijden op rij, er is iets gaande", reageerde Zidane na afloop. "We moeten de situatie analyseren en zien wat we kunnen doen om spoedig het tij te keren. Met Celta troffen we een sterke tegenstander, die het ons moeilijk heeft gemaakt. We wisten niet hoe we daarmee om moesten gaan en de intensiteit lag vanaf de aftrap te laag."

Real kan derhalve aan de bak in de return, volgende week woensdag in Galicië. "We weten wat ons te doen staat", erkende Zidane. "We moeten anders spelen, weer het niveau halen dat we kunnen. Het is fijn voor ons dat we zaterdag weer een wedstrijd hebben. Zo is het voetbal, dit is een slechte fase, maar samen komen we er weer uit. De ploeg baalt van deze nederlagen, maar we moeten met meer intensiteit en energie spelen. Dat zal ons uit deze teleurstellingen halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen