Klopp: "Uitdaging om op tv te spelen tegen vierdeklasser"

19 januari 2017, 09:11

Liverpool wist woensdag in de FA Cup in de replay dan wel af te rekenen met Plymouth Argyle, maar het ging opnieuw niet gemakkelijk. De equipe van manager Jürgen Klopp versloeg de vierdeklasser met 0-1, door een goal van Lucas Leiva in de achttiende minuut.

"Het was opnieuw zwaar", reageert Klopp op de officiële website van Liverpool. "We begonnen dit keer beter aan de wedstrijd dan we op Anfield deden. Voor veel jonge spelers was het een uitdaging om live op televisie te spelen tegen een vierdeklasser, want iedereen denkt dat je drie of vier klassen beter bent dan zij. Het was dus een uitdaging om je niet beschaamd te voelen als je een duel verloor. Dat was in de eerste helft wel het geval, maar in de rust hebben we dat redelijk kunnen oplossen. In de tweede helft hebben we de wedstrijd gecontroleerd."

Liverpool speelde niet in haar sterkste opstelling tegen Plymouth Argyle, al was ook niet iedereen beschikbaar. Bovendien heeft de club een druk programma. "Als ik wel elke keer voor dezelfde namen zou kiezen, dan zou ik een idioot zijn. Dat doe ik niet en daarom speelde dit team", besluit Klopp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen