Luis Enrique: "Vier kandidaten voor titel in Spanje"

19 januari 2017, 12:10

Luis Enrique denkt dat de titelstrijd in de Spaanse competitie dit seizoen tussen vier clubs gaat. Koploper Real Madrid ging afgelopen weekend na een reeks van veertig duels zonder nederlaag op bezoek bij Sevilla met 2-1 onderuit, waardoor de race om het kampioenschap weer open ligt.

Met veertig punten en nog een wedstrijd tegoed staat Real nog wel bovenaan in La Liga, maar nummer twee Sevilla heeft nog slechts één punt achterstand. FC Barcelona, de club van Luis Enrique, en Atlético Madrid volgen met respectievelijk 38 en 34 punten op de plaatsen drie en vier.

"Afgelopen weekend was positief voor ons, aangezien we zelf drie punten pakten. Meer kunnen we niet doen om de teams die boven ons staan onder druk te zetten", aldus Luis Enrique. "Ik hoop altijd dat de clubs die boven ons staan verliezen. Het seizoen is nu bijna halverwege en de vier bovenste clubs staan op een plek die ze verdienen. Ze zijn allemaal kandidaat voor de titel. Het zou verkeerd zijn om één van de teams die nu in de top-vier staan al af te schrijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen