Van Beek gaat met één jaar verlengen bij Feyenoord

19 januari 2017, 13:10

Sven van Beek gaat er nog een jaar aan vastplakken bij Feyenoord. De 22-jarige verdediger heeft met de Rotterdamse club een principeakkoord bereikt over een contractverlenging voor één seizoen, tot de zomer van 2019. De oude verbintenis liep medio 2018 af. De handtekeningen onder de nieuwe overeenkomst worden spoedig gezet.

"Sven maakt tot nu toe een moeilijk jaar door, maar we hebben er vertrouwen in dat hij op korte termijn zal terugkeren op zijn oude niveau", zegt technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord op de clubwebsite over Van Beek. "Sven is een echte Feyenoord-jongen, een zelfopgeleide speler die al op het hoogste niveau zijn kwaliteiten bewezen heeft. We zijn blij dat we zo'n jongen langer aan ons kunnen binden. Dit geeft rust, zowel voor de club als voor Sven."

Van Beek doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde tot dusver 65 duels in de Eredivisie. Vanwege een voetblessure kwam de mandekker deze jaargang nog niet in actie voor het eerste elftal. Hij hoopt op korte termijn weer mee te kunnen trainen met de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen