Bosz over Zivkovic: "Gezegd dat hij niet zijn best moet doen"

19 januari 2017, 17:58

Voor Ajax is het vizier momenteel gericht op de lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht van aanstaande zondag. De Amsterdammers moeten in de Domstad winnen om in het spoor te blijven van Feyenoord en krijgen te maken met de verhuurde Richairo Zivkovic. Trainer Peter Bosz is enthousiast over de aanvaller, die volgens hem aan een goed seizoen bezig is.

De jonge spits wordt dit seizoen door Ajax gestald bij Utrecht, waar hij zich uitstekend laat zien. "Ik heb onlangs nog met hem gesproken", zegt Bosz tegen Ajax TV. "Ik heb aangegeven hoe wij naar zijn ontwikkeling kijken en hoe we hem zien. Ik heb ook met zijn trainer gesproken. Ik vind het logisch dat je een verhuurde speler blijft volgen en dat je ook feedback aan de speler geeft, dus dat is gebeurd. De belangrijkste feedback die ik heb gegeven is dat hij zondag niet zijn best moet doen", lacht de oefenmeester.

Zivkovic is dit seizoen een belangrijke schakel bij Utrecht, waarvoor hij tot dusver vier keer scoorde in de Eredivisie. "Ik vind dat hij daar goed bezig is. Hij is erg snel, is dreigend en heeft scorend vermogen. Dat scorend vermogen moet nog omhoog, maar verder laat ik de zaken aan Utrecht over. Ik houd wel contact met hem, ook om hem het gevoel te geven dat hij niet volledig uit beeld is."

De wedstrijd tussen Utrecht en Ajax begint zondag om 12.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen