Weerzien voor Bruma: "Was toen niet altijd gemakkelijk"

20 januari 2017, 10:05

Komende zaterdag wordt om 15.30 uur de Bundesliga-wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Hamburger SV afgetrapt. Voor Jeffrey Bruma is het een weerzien met zijn oude werkgever. De centrumverdediger van Wolfsburg verdedigde tussen 2011 en 2013 de clubkleuren van de tegenstander uit Hamburg. Via PSV keerde hij terug in de Bundesliga, maar dan bij Wolfsburg.

Bruma beschouwt zijn periode bij Die Rothosen als een zeer leerzame tijd. Als Chelsea-huurling maakte hij vlieguren in Hamburg. "Ik was nog wel jong. Als uitgeleende speler was het ook niet altijd gemakkelijk", zegt Bruma volgens Kicker.

Frank Arnesen was destijds werkzaam bij Chelsea en stuurde de toen 19-jarige Bruma op huurbasis naar HSV. "In die tijd was Jeffrey inderdaad nog zeer jong. Daardoor heeft hij natuurlijk wel fouten gemaakt. Helaas ontbrak het Hamburger SV uiteindelijk aan geduld", aldus Arnesen, die Bruma vervolgens zag rijpen bij PSV. Afgelopen zomer betaalde Wolfsburg zelfs 11,5 miljoen euro (exclusief bonussen) voor de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen