Van den Brom verrast door geruchten: "Niets gehoord"

20 januari 2017, 14:58

De naam van John van den Brom circuleert uitgebreid in de Israëlische media, waar hij genoemd wordt als opvolger van de ontslagen Shota Arveladze bij Maccabi Tel Aviv. De oefenmeester van AZ zegt echter van niets te weten. "Ik werd er vanmorgen ook door verrast."

"Ik kan er niets mee", zegt Van den Brom op AZ.nl over de speculaties over zijn toekomst. "Dat is makkelijk om te zeggen, maar als er niets speelt kan ik er ook niet anders op reageren. Ik heb niets gehoord en mijn zaakwaarnemer ook niet. Het is niet aan de orde, dat heb ik de spelersgroep en staf ook verteld. Ik wil mijn focus op AZ - Sparta houden, want dat is heel belangrijk", benadrukt de trainer.

Van den Brom heeft het dus liever over het thuisduel met Sparta van komende zaterdag. Hij gaat niet sleutelen aan zijn opstelling, zo laat hij weten. "We zijn goed uit de winterstop gekomen. Deze elf verdienen het vertrouwen. Het gaat steeds beter lopen wat betreft ons veldspel en de samenwerking binnen het elftal. Er zijn ook nog dingen die beter kunnen, zoals onze eigen corners", aldus Van den Brom, die Ron Vlaar en Gino Coutinho nog mist wegens blessures en Jop van der Linden en Rens van Eijden ritme laat opdoen bij Jong AZ. "Dat is hun laatste test."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen