Van de Looi mist nog kwartet spelers tegen Feyenoord

20 januari 2017, 15:09

Erwin van de Looi kampt aan de vooravond van het loodzware uitduel met Feyenoord nog steeds met een gehavende selectie. Bruno Andrade, Funso Ojo, Freek Heerkens en Bartholomew Ogbeche zijn nog niet inzetbaar voor Willem II, dat momenteel de nummer twaalf van de Eredivisie is.

"Dat is natuurlijk een teleurstelling. We moeten week voor week bekijken wanneer zij weer inzetbaar zijn", zegt Van de Looi op de clubwebsite over de absentie van het kwartet spelers. De coach baalt nog na van het 0-1 verlies tegen NEC van vorige week. "We sloten de eerste seizoenshelft prima af en hebben een goed trainingskamp achter de rug. We hadden goede verwachtingen wat betreft die wedstrijd, dat je hem dan zo eindigt is zonde. Morgen hebben we weer een nieuwe kans, zo werkt dat eenmaal in het voetbal."

Toch zullen veel mensen Willem II op voorhand weinig kans geven tegen Feyenoord, dat met een marge van vijf punten op nummer twee Ajax aan kop gaat in de Eredivisie. "Feyenoord heeft een sterke ploeg, en met De Kuip erachter als twaalfde man wacht ons een pittige klus. Maar we hebben dit seizoen laten zien dat we ook tegen sterke tegenstanders goed uit de voeten kunnen, dat biedt perspectief morgen. Thuis tegen Feyenoord hebben we goed gespeeld maar waren we ongelukkig in het scoreverloop. We moeten het ze verdedigend moeilijk maken en onze momenten pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen