Fraser wil meer constantheid, vertrouwen bij Groningen

20 januari 2017, 17:52

De zaterdagavond in de negentiende speelronde van de Eredivisie eindigt in het Noordlease Stadion, waar FC Groningen en Vitesse om 20.45 uur beginnen aan hun onderlinge wedstrijd. De Arnhemmers staan met 26 punten zevende in het klassement, met drie punten meer dan FC Groningen.

Fraser wil langer een constant niveau halen

"Het gevaar ligt in de omschakeling", analyseert Fraser de tegenstander. "Niet voor niets hebben zij in uitduels sterke resultaten behaald. Maar ook thuis willen ze echt wel het publiek vermaken, maar dat gaat met vallen en opstaan. Net als wij zijn zij 2017 gestart met een goed resultaat. Groningen-uit is voor iedereen een heel lastige horde."

Faber: "Winst geeft een goed gevoel"

"Vitesse is een ploeg met veel individuele klasse, die van aanvallen houdt. Vitesse heeft uitgesproken graag de nummer vijf te willen worden en staat momenteel dus iets te laag. Des te groter is voor ons de uitdaging om een goed resultaat te halen", weet Faber, die Hans Hateboer terug heeft van een schorsing, wat ten koste gaat van Desevio Payne. Jason Davidson was deze week ziek en geldt daardoor als een twijfelgeval, Tom van Weert ontbreekt vanwege een enkelblessure sowieso. Faber laat Hedwiges Maduro, Martijn van der Laan en Danny Hoesen buiten de selectie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen