Zivkovic: "Altijd extra gebrand om tegen Ajax te spelen"

21 januari 2017, 09:16

Het is voor Ajax zondagmiddag uitkijken voor Richairo Zivkovic. De jonge aanvaller staat al een tijd lang droog bij FC Utrecht, maar wil dolgraag het verschil maken tegen zijn eigenlijke werkgever. De huurling heeft veel zin in de wedstrijd van zondag.

"Ik ben altijd extra gebrand om tegen Ajax te voetballen. Dat geldt denk ik voor elke speler die is verhuurd. Die wil zich juist tegen zijn eigen club bewijzen", zegt de spits tegen De Telegraaf. Eerder dit seizoen legde hij een povere wedstrijd op de mat, tijdens de met 3-2 verloren wedstrijd in Amsterdam. Hij werd na een uur gewisseld in die wedstrijd. "Ik was niet goed genoeg. De trainer wisselde me uit bescherming tegen mezelf. Het was niet zo dat ik teveel druk voelde. Het was een mindere wedstrijd, die kan erbij zitten."

Zivkovic staat al vijf duels op rij droog, een reeks die zondag wil doorbreken. "Aan mij de taak om weer een goede wedstrijd op de mat te leggen. Ik krijg wel berichten van Ajax-fans, die zeggen dat ik niet moet scoren. Maar ik doe gewoon mijn best, zoals altijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen