Real pakt aan hand van Ramos winnende draad weer op

21 januari 2017, 18:17

Na nederlagen tegen Sevilla en Celta de Vigo (Copa del Rey) heeft Real Madrid de winnende draad weer opgepakt. De koploper in de Spaanse competitie won zaterdag de thuiswedstrijd tegen Málaga CF met 2-1. Sergio Ramos groeide uit tot de matchwinner; de verdediger was verantwoordelijk voor beide doelpunten van Real.

Ramos had in de eerste helft twee keer succes uit een standaardsituatie van Toni Kroos. In de 36ste minuut kopte de Spanjaard raak uit een hoekschop van de Duitser, zeven minuten later werkte hij met de voet een vrije trap van Kroos over de doellijn. Ramos vierde zijn tweede treffer met een 'dab'.

Juanpi scoorde in de 63ste minuut in de rebound de aansluitingstreffer voor Málaga, waardoor het weer spannend was. De gelijkmaker zat er echter niet in voor de bezoekers uit Andalusië. De beste kans was zelfs nog voor de thuisclub, maar Cristiano Ronaldo had de pech dat zijn volley tegen de paal strandde. Niettemin hield Real de drie punten in Madrid.

Door de overwinning komt Real op 43 punten, waarmee het aan kop gaat in La Liga. Het heeft vier en vijf punten meer dan respectievelijk Sevilla en FC Barcelona. Sevilla gaat zondag op bezoek bij Osasuna, Barcelona speelt op dezelfde dag uit tegen SD Eibar. Na dit weekend heeft Real echter nog een duel tegoed ten opzichte van de twee achtervolgers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen