Mourinho: "Nu wordt Rooney legende van Man United"

21 januari 2017, 21:36

Met zijn 250ste doelpunt voor Manchester United redde Wayne Rooney zaterdag in de uitwedstrijd tegen Stoke City een punt voor zijn elftal (1-1). De Engelsman nam daarmee de status van clubtopscorer aller tijden over van Sir Bobby Charlton.

"Het is een record van de grootste club in Engeland en één van de grootste teams ter wereld. Tot dit moment behoorde het record toe aan een legende in het Engelse voetbal. Nu wordt Wayne een legende van Manchester United", aldus José Mourinho, de manager van Manchester United, bij Sky Sports.

Rooney scoorde in Stoke-on-Trent in de extra tijd met een indraaiende vrije trap. Door een eigen goal van Juan Mata stond Manchester United lange tijd op achterstand. De gelijkmaker was wel verdiend, aangezien de bezoekers na de 1-0 de enige waren die aanvielen. "Ze hebben heel goed verdedigd", loofde Mourinho Stoke City. "Ze lieten een geweldige werklust zien en hebben er alles aan gedaan om ons tegen te houden. Zelf misten we ongelooflijke kansen en dus hebben we weer een gelijkspel. Daarvan hebben we er te veel voor het aanvallende spel dat we spelen. De keeper van de tegenstander doet het altijd uitstekend tegen ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen