Fraser teleurgesteld: "Wedstrijd in de eerste helft vergooid"

22 januari 2017, 09:16

Henk Fraser was na afloop van het uitduel van Vitesse tegen FC Groningen (1-1) vooral teleurgesteld. De trainer stelde na afloop dat Vitesse het in de eerste helft had laten liggen en dat de slechte start van zijn ploeg te wijten viel aan een gebrek aan beleving en discipline. 

"Ik weet niet goed waar ik moet beginnen. De emotie van de eerste helft zit er nog in", aldus Fraser na afloop van de wedstrijd tijdens de persconferentie. "Ik denk dat we belabberd beginnen, ondanks het feit dat we als staf vooraf toch voldoende informatie hebben gegeven over Groningen. Ze kennen een uitstekende start na de winterstop. Dan is scherpte een eis."

De trainer van de Arnhemmers voelde zich genoodzaakt om al tijdens de rust in te grijpen. Guram Kashia bleef achter in de kleedkamer en in plaats van 4-3-3 ging Vitesse in een 4-4-2-formatie spelen. "Er waren meer spelers rijp voor een wissel. FC Groningen had de wedstrijd voor rust al kunnen beslissen. In de rust heb ik dus het een en ander aangegeven op verschillende toonhoogtes. De tweede helft heeft herstel opgeleverd. Maar blij met een punt ben ik niet", besloot Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen