Bosz: "Dolberg ook belangrijk wanneer hij niet scoort"

22 januari 2017, 13:09

Het seizoen van Kasper Dolberg begon veelbelovend met acht competitiegoals in de eerste seizoenshelft. Inmiddels staat de 19-jarige spits al acht wedstrijden droog. Peter Bosz houdt echter alle vertrouwen in de spits en is dan ook van plan hem te laten staan.

"Zoals altijd zie ik weinig verschil bij hem. Je merkt niet dat hij even droog staat", zegt Bosz voorafgaand aan het duel van Ajax met FC Utrecht in gesprek met FOX Sports. "Ik kan me wel goed voorstellen dat het van binnen iets bij hem doet. Maar dat zal bij elke spits spelen. Iedere spits heeft periodes dat hij niet scoort."

De Ajax-trainer benadrukt dat Dolberg pas negentien jaar oud is en hij gelooft dat de doelpunten vanzelf weer komen. "Kasper staat aan het begin van zijn carrière, moet hard blijven werken en geen rare dingen gaan doen. Ook in wedstrijden waar hij niet scoort, is hij belangrijk voor ons", aldus Bosz, die ook nog in ging op het meespelen van de aan Lille gelinkte Anwar El Ghazi. "Er is geen verandering in de situatie van El Ghazi. Anders zou hij ook niet meegedaan hebben.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen