Ten Hag: "Plan bijna tot in de perfectie uitgevoerd"

22 januari 2017, 15:55

FC Utrecht ging in de Galgenwaard met 0-1 onderuit tegen Ajax, maar desondanks vond Erik ten Hag zijn ploeg een goede wedstrijd op de mat leggen. De trainer verweet zijn spelers dan ook niets en stelde juist dat Utrecht het vooraf opgestelde plan prima uitvoerde.

Lange tijd leek er geen winnaar te komen in Utrecht, maar met nog acht minuten te gaan schoot Lasse Schöne van afstand prachtig raak. "Laat ik vooropstellen dat ik enorm teleurgesteld ben, maar over het spel ben ik wel heel erg tevreden. Wij hebben veruit de beste en de meeste kansen gehad, maar als je ze creëert moet je ze ook benutten. Dat hebben we nagelaten, maar verder is het plan bijna tot in de perfectie uitgevoerd", aldus Ten Hag tegenover FOX Sports.

Volgens de Utrecht-trainer was het dan ook puur aan individuele klasse te danken dat de Amsterdammers de overwinning alsnog binnenhaalden. "Aan de treffer ging een onnodige vrije trap vooraf, maar hij schiet die bal geweldig binnen. Ajax laat dan zien dat ze met individuele klasse zo'n wedstrijd binnen kunnen halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen