Degradatiezorgen blijven voor Excelsior en Go Ahead

22 januari 2017, 16:27

De vermakelijke kelderkraker tussen Excelsior en Go Ahead Eagles heeft geen winnaar opgeleverd. De hekkensluiter uit Deventer kwam na tien minuten nog wel op voorsprong, nadat Liverpool-huurling Pedro Chirivella een fraaie aanval bekroonde. Halverwege de eerste helft tekende Nigel Hasselbaink de 1-1 aan. Excelsior was voor rust veel beter, maar verzuimde om afstand te nemen. Go Ahead Eagles wist zich na rust te herstellen en kreeg nog een paar aardige mogelijkheden, maar gescoord werd er in het vervolg van de wedstrijd niet meer.

Om 14.30 uur stonden beide ploegen onder de degradatiestreep: Excelsior stond met 16 punten op de zestiende plek, met vier punten voorsprong op hekkensluiter Go Ahead Eagles, dat het zonder de geschorste trainer Hans de Koning moest stellen. In de eerste helft kwam het gevaar van beide kanten via de rechterflank. Fredy, Hasselbaink, Khalid Karami en Kevin Vermeulen kwamen keer op keer door over rechts, meestal na lange ballen van achteruit.

Na de pauze beet Go Ahead meer van zich af: Marcel Ritzmaier en Antonia probeerden het van afstand, maar schoten allebei een metertje over. Elvis Manu werd na ruim een uur spelen vrijgespeeld in het strafschopgebied na een fraaie aanval, maar schoot te wild in. Het eerste wapenfeit van Excelsior na rust was een vrije trap van Ondaan, die door Theo Zwarthoed op fraaie wijze onder de lat vandaan werd getikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen